İTALYA'NIN ÜNLÜSÜ ARTIK TÜRKİYE'DE

İTALYA'NIN ÜNLÜSÜ ARTIK TÜRKİYE'DE

Niş parfüm üretiminde dünyaya nam salan ünlü İtalyan Regina Capriana, doğduğu topraklar olan Milano'dan tüm dünyaya uzanırken yönünü İstanbul'a çevirip koku kaşifleri için ülkemize de giriş yaptı. Ünlü İtalyana Türk imzası atan tanınmış parfüm sanatçısı Erhan Elmas, Milano'dan İstanbul'a yeni bir niş parfüm yolculuğu başlattı.

Ülkemizin tanınmış parfüm sanatçısı Erhan Elmas, Regina Capriana'ya Türk imzası ve dokunuşlarıyla İstanbul'a giriş yaparak koku kaşiflerine yepyeni ve benzersiz bir dünyanın kapılarını araladı. Niş parfüm devi ünlü İtalyan, Erhan Elmas imzalı sadece Türkiye'ye özel üretilen İstanbul serisi ile şimdiden koku düşkünlerini cezbetti. Her Koku Farklı Bir Yolculuktur Niş parfüm markasının Erhan Elmas imzalı ''İstanbul'' koleksiyonu, Capri Adası'ndan İstanbul'a uzanan bir koku yolculuğunun izlerini taşıyor. , ''Her koku farklı bir yolculuktur ve koku kaşifleri için sınır yoktur. Her biri özel üretim olan bu niş parfümlerle koku dünyasında yeni bir yolculuğa çıktık. Regina Capriana ile ''İstanbul'' serisini oluşturdum ve çok gururluyum'' diyen parfüm sanatçımız Elmas, İstanbul'un ardından yeni bir seri oluşturacağını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık