BİO ENERJİ BİRÇOK HASTALIĞA İYİ GELİYOR

BİO ENERJİ BİRÇOK HASTALIĞA İYİ GELİYOR

Bioenerjinin tamamlayıcı tıp olduğunu ifade eden Şehrazat, bu durumun tıbbın önüne geçemeyeceğini dile getirerek, ‘Bize gelen hastalara ilaçlarına devam etmelerini söylüyoruz. Biz işin tıbbi kısmına karışmayız. Bizim yöntemimiz enerjik anlamda bir çalışma.  Yaptığımız çalışma sonucunda hastalarımızdan doktorlarına gidip tetkik yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Kan değerlerine bakılmasını istiyorum.  Ne kadar değişime uğradıklarını ne kadar yol kat ettiğimizi böylece öğrenmiş oluyoruz. Daha inandırıcı oluyor. Asla doktorunuza gitmeyin söz konusu değil” dedi.

Sanat dünyasından birçok ünlünün  de rağbet ettiği isim olan Derin Şehrezat, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından birçok vatandaşa hizmet verdiklerini söyledi. Şehrezat, birçok  hastalığa iyi geldiğini belirterek, ‘  “Fizikisel ve ruhsal rahatsızlığı olan herkes bioenerjiye tanışabiliyor. Guart, strese bağlı şikayetler, depresyon, panik atak, unutkanlık, otizm, bilinçaltı temizliği, sırt-boyun ve bel ağrıs, bel ve boyun fıtıkları, eklem hastalıkları, kireçlenme, denge bozukluğu, kalp rahatsızlığı, kanser gibi birçok hastalık üzerinde etki gösteriyor” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık