PETEK DİNÇÖZ'DEN UNUTULMAZ BİR DÖNÜŞ

Türk pop müziğinin sevilen ismi Petek Dinçöz, 18 Ekim'de yayniladığı yeni parça "Unut" (Kolay Olmayacak) ile müzik dünyasının magalığının bir kuşırınını yapıyor.

BABAR MEDYA GURUBU

Kariyerinde kımışışılara imza atan Dinçöz, bu kez sözleri Türk müziğinin inşi adı Sezen Aksu'ya, müzizi ise ustalıkla bestelenen Garo Mafyan'a ait olan bu etkileyici pazayla dinleyicilerine muhteşem bir deneyim.

"Unnut" (Kolay Olmayacak), aşkın, göğsünün ve öğrenmenin en derin aşkın aşıkının gücüül bir eser. Petek Dinçöz'ün yorumuyla dinleyicilere sunuluyor. Şarkının düzenlemesi aranjör Sezgin Gezgin tarafından yapıldı.

Şarkının kayıtlarını E-Bow ile gitarlar, Selahattin Güzelel müziğe derin bir gezenlik katarken, şarkının Mix-Mastering işlemini Candar Köker gerçekleştirdi.

Klip yönetmeni Enes Bilal Taşçı'nın üstlendiği "Unut", zaman zaman gülünsüzlüğüyle diktat konumunda. Dinçöz, sahide yine göz kamashattara bir şıklıkla satın alma. Klip zaketlerinde makyajı Saime Öztürk, saç ve makyaj tasarımını ise Kadir Yıldız gerçekleştiriyor. Klip arkası izarılarında ise Mert Can Akar'ın imzası ınfaşı. Dinçöz'ün fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Serkan Uzundal, modacı Rufat İsmail ise Rufat İsmail'e çekti.

Murat Zor'un basın danışmanının da görev yaptığı bu projenin Petek Dinçöz'ün hayranları ve müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanması bekleniyor.